Serum za Produženje Trepavica za Lepotu Bez Žrtava


Obimne, duge i guste trepavice će naglasiti prirodnu lepotu bolje nego bilo šta drugo. To motiviše žene da koriste veštačke trepavice ili da nadograđuju trepavice u salonima. Oba postupka su rizična jer modelovana struktura postaje suva za oko 7 sati. Ako vaše oči postanu mokre iz bilo kog razloga, lepak može prodreti u vežnjaču i dovesti do zamagljenog vida.

Zašto se izlagati opasnosti, ako postoji zdrava nadogradnja trepavica u serumu? Čini da trepavice izgledaju očaravajuće bez štetnih uticaja za oči i redovne korekcije.

Najbolji Serum za Trepavice od strane Nemačkih Proizvođača

Serum za rast trepavica je jedinstven proizvod za one koji žele da ojačaju svoje trepavice ili da ih učine dužim i debljim. Najbolji serum za trepavice danas proizvodi Develle, Luxe Lash i druge nemačkih kozmetičkih kompanija. Booster trepavica nemačkog porekla razlikuje se od ne-nemačkih sličnih proizvoda višom garancijom kvaliteta.

Dermatološke i kozmetološke studije pokazuju da rast trepavica i jačanje uz pomoć seruma ispunjava uslove evropskih zakona o zdravstvenoj zaštiti. Zbog kompleksa aktivnih sastojaka, proizvod obezbeđuje povećanje broja i obima trepavica. Jačanje trepavica smanjuje gubitak kroz jačanje korena cilia. Trepavice postaju zdravije, sjajnije i tamnije, zbog povećane pigmentacije.


Serum Za Pojačanje Trepavica Donosi Neverovatne Rezultate

Redovna upotreba visoko kvalitetnog seruma za trepavice revitalizuje i jača prirodne trepavice. Da bi se postigao maksimalan rast, pojačivač za trepavice treba svakodnevno koristiti 6-8 nedelja. Rezultati su neverovatni!

Oni su sledeći :

Kako Se Nanosi Serum Za Trepavice

Da bi ste postigli izvanredne rezultate, pratite ova jednostavna pravila:

1. Nanesite serum na očišćene kapake jednom dnevno, po mogućstvu noću.
2. Nanosći, prevucite četkom po gornjoj liniji trepavica (direktno na korene).
3. Sačekajte 2 minuta dok se serum apsorbuje. Tada možete koristiti druga sredstva za negu.
4. Nakon završetka jedaog ciklusa, pojačajte pozitivan uticaj kontinuiranim nanošenjem jednom do dvaput nedeljeno.

Tri Faze Ciklusa Rasta Dlake

Razvoj svakog prototipa pojačivača za trepavice zasniva na ciklusu rasta dlake. Razumevanje ovih zakona pomaže da rešavanje mnogih problema, koje izazivaju tri različite faze - Anagena, katagena i telogena. Svaai od njih se razmatra detaljnije u daljem tekstu.

1. Anagena faza je period aktivnog rasta. Za trepavice traje 12-14 nedelja.

2. Katagen period je prelazni. Traje oko 2-3 nedelje. To je vreme za proizvodnju ćelija.

3. Telogena faza traje oko 8-12 nedelja. Folikule cilija čekaju da stare trepavice ispadnu. Onda počinje proces proizvodnje novih kose ćelija.

Dobar Serum za Trepavice produžava fazu rasta i smanjuje katagene i telogene periode.

Dakle, nove trepavice rastu brže i povećava se njihov obim. Zbog stimulacije korena svaka trepavica postaje jača i zdraviji.

Da izgledate zapanjujuće, ne treba da pravite neopravdane žrtve. Dovoljno je koristiti serum za produženje Vaših trepavice.


Royal Eye Lash 4ml

Ultra Lashes Wimpernserum 8 ml

Perfect Lashes Wimpernserum 8 ml

Xtra Long Lashes Wimpernserum 4 ml

SENSITIVE EYELASH SERUM 7 ml Premium Edition

Quick Eye Lash 7 ml Premium Edition

Eyezone Moisture Complex 8 ml

Luxury Eye Lash 4ml

Ultra Long Lashes Wimpernserum 8 ml

Eyelash serum 8ml. Luxe Lash Advanced sensitive

Deluxe Eye Lash Serum 4ml

Premium Deluxe Eye Lash Serum 4ml